Om oss

Health Navigator är specialiserat på att tillhandahållande innovativa patientnära tjänster med målet att uppnå mätbart förbättrad hälsa hos befolkningen. En av våra viktigaste tjänster är Aktiv hälsostyrning, en case management-intervention som hjälper högriskpatienter att hantera sin hälsa genom evidensbaserat stöd och coachning.

Health Navigator grundades av läkare och forskare från Karolinska Institutet i Sverige 2010 och levererar idag högkvalitativa patientcentrerade lösningar till patienter i Storbritannien och Sverige. Hittills har Health Navigator hjälpt fler än 30 000 patienter att förbättra sin livskvalitet.

image70_square

Ledning

Health Navigator grundades i Sverige 2010 och drivs än idag av samma personer. Vår ledning består av läkare och ekonomer med mångårig erfarenhet av managementkonsulting nationellt och internationellt.

Läs mer

Våra medarbetare

Våra team består av personer från olika miljöer, oftast med utbildning i hälso- och sjukvård, ekonomi och ingenjörsvetenskap. Vi är mycket erfarna inom forskning, hälsa och affärsområden, vilket ger oss en bred kunskapsbas för att leverera högkvalitativa insatser.

De patientnära tjänsterna levereras av team av högpresterande vårdpersonal som stöttas av Health Navigators ledningsgrupp i Stockholm och London.